2011 m. kovo 28 d., pirmadienis

Vasara

Ilgokai nevažiavom atostogauti į Lietuvos pajūrį. Kainos tikrai ne mažos, kai viska paskaičiuoji, tai praktiškai pigiau nukeliauti kur į šiltus kraštus, kur garantuotai bus geras oras. Bet tą vasarą nusprendėm nuvažiuoti į Palangą. Nieko nesitikėjau, nes Palanga visada asocijavosi su triukšmu ir skirtinga muzika kiekvienoje užkandinėje, o su mažu vaiku to visai nesinorėjo. Bet šį kartą viskas buvo kitaip. Per pakankamai lietingą vasarą išpuolė pati gražiausia savaitė. Kiekvieną rytą, niekur neskubėdami atsikeldavome, papusryčiaudavome, susikraudavome mantą ir išeidavome į botanikos sodą. Pakeliui, restorane išgerdavome kavos. Tas atsipalaidavimas, buvimas čia ir dabar buvo toks palaimingas, kad ramiai galiu teigti, jog tai mano geriausios atostogos su šeima. Kai neplanavom kiekvienos minutės, darėm tai, ko tuo metu norėjosi. Botanikos sode įsitaisydavome pievelėje, pušų paunksmėję ir mėgavomės jų ošimu, ramybe ir vienas kitu. Prie jūros nueidavome tik vakarais, kai saulė jau nekaitindavo taip stipriai. Dukrytė pažino jūrą, bangas ir smėlį. Ir pačiai buvo gera pasijusti tarsi vaiku. Tiek mano istorijos:)


Popierius: My Minds Eye, Quite Contrary, Little Miss Muffet "Celebrate" Party Dots Paper
Popierius: Imaginsce, kolekcija Summer Cool, Banana Flip-Flop
Popierius: Vellum baltas
Popierius: My Minds Eye, Quite Contrary, Little Miss Muffet delights
Raidelės: Baisic Grey, Sultry kolekcija
Vinukai: Papermania, vinukai deimančiukai raudoni
Gėlytė: nebeturiu pakuotės, tad nepamenu kas gamintojas.

7 komentarai:

  1. labai grazu...viskas marga bet niekas nesipjauna, ir dar....labai vertinu skrebukus su issamia istorija/aprasymu (nors tai ne naujiena ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mmmm.. kaip pasiilgau vasaros. O pažiūrėjus į tavo skrebuką dar labiau :) Toks lengvas, šviesus, ir dar mano mėgstamos "label" formos :D Liuksiškas skrebukas :)

    p.s. kaip gražiai atrodai! Tokia lieknute ir įdegusi, tikra supermamytė :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man pirma asociacija buvo tokia: ar žinot, koks jausmas, kai pažiūri vasarą tiesiai į saulę ir paskiau nukreipi akis kažkur kitur?..ir tada akimirkai tarsi dingsta spalvos?.. vat tokia akimirka man pasijautė, kai pažvelgiau į skrebuką:) labai gražu ir jausminga ;) šaunuolė!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tikrai, kokia hot mama hot pant'uose! super visko iamzinimas! Cha, zivile net pastebejo kad tu idegusi (nespalvotose nuotraukose) :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kur spausti, kad patiko? :) Labai smagus aprašymas. Aš vis žadu savo skrebukuose daugiau rašyti, bet kaip nepavyksta, taip nepavyksta. :)
    Justes apibūdinimas labai taiklus. Nuostabus skrebukas.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Irma, aciu;)
    Zivile, tikrai kad smaikstuole, matai kad idegusi :)))
    Juste, tu cia apie tai kad vien nespalvotos nuotraukos pastaruoju metu pas mane vyrauja? ;)
    Dalija na ir uzkaitinai :) As saves net nematau. Su dukryte kazka zaidem, nepamenu, bet pagal nuotraukas isejo kad ji kazko ieskojo, net mano "pant'uose" :)
    Rasa, rasyk rasyk, as vis randu kur koki sena savo rasyta laiska issaugota ir taip idomu, kas dejosi galvoja t.t. laikotarpiu. Po kiek laiko viskas kitaip atrodo ir kitaip vertini, kai ko net neprisimeni, o rasymas padeda daug ka issaugoti, kaip ir nuotraukos. Tam tikros dienos ir situacijos net neprisimintum, o va pasiziuri i nuotraukas ir islenda sypsena ;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Patiko ... nerealiai. Spalvų gausa, bet taip viskas dera ... ir saulė taškuota wow. Tikrai geras !

    AtsakytiPanaikinti