2011 m. rugsėjo 12 d., pirmadienis

Rankų darbo albumas

Nepamenu ko šniukštinėjau po rankdarbių temas ir užklydau į knygrišyste. Negalėjau nepamėginti :) Na, teisybe pasakius tai ne visai knygrišystė, pritaikiau tai, kas būtų tinkama skrebui, kaip gi be jo :) Kaip tik buvo draugų mergaitės krikštynos ir nusprendžiau padaryti albumą, mielą, rankų darbo ir iš visos širdies.
Teisybę pasakius, kiek bijojau daryti pirmą blyną šioje srityje ir iš kart dovanai, bet esu 95 procentų patenkinta rezultatu. Labai suvargau kol aptraukiau audiniu raideles, nes linas labai standus, o raidelėm reikėjo tamprumo. Daug kartų vedžiojau, daug kartų atklijavau ir vel klijavau, bet viskas puikiai sugulė į savo vietas. Rišimo rašto tiesiogiai iš niekur nekopijavau, o gavosi iš pirmo karto. Žodžiu patiko ir procesas ir rezultatas, tik kad labai darbo imlu :)







3 komentarai:

  1. O cia tai aukstasis pilotazas mano akims (ir rankoms) - iristi knyga/albuma. Rezultatas tavo superinis. Nors, sakai, ir daug vargelio su tom raidem buvo, dabar labai gerai ziurisi. Dar nebuvau macius sitaip panaudotu raidziu :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. IR MAN LABAI, LABAI PATIKO RAIDĖS, GERA ĮDĖJA

    AtsakytiPanaikinti