2010 m. rugsėjo 8 d., trečiadienis

Unwell..


Pamenu ta diena, kai nesupratau iki galo skrebuku esmės.. Man atrodė kam tiek papildomai dėti pastangų, kad tiesiog apipavidalinti gražiai nuotrauką?..
Dabar taip neatrodo:) Visų pirma, skrebukai man tapo šeimos istorijos dalimi. Supratau, kad tikrai yra nuotraukų, prie kurių neįrašius jokios istorijos, jos tiesiog lieka gražiomis nuotraukom. Bet.. Jei pridėjus kelis sakinius, kelias detales - viskas tampa daug aiškiau. Tampa tam tikru dienoraščiu. Labai tikiuosi, kad mano atžalos tai supras, kad bus laimingos turėdamos bent kelis skrebukų albumus.

Mintis sukurti šį skrebuką kilo paskelbus Irmos konkursą . Daina, kurios ištrauką panaudojau skrebuky visada asocijavosi tik su vienu žmogumi. Nors jis ir kiekvieną dieną šalia, turiu daug ka jam pasakyti ir tik į ausį :) Tik jis ir aš supras šias asocijacijas..


3 komentarai:

  1. Va va, labiausiai džiaugiuosi, kai skaitau tokius dalykus-atradimus-suvokimus...
    Skrebukas ir yra daugiau nei šiaip "apipavidalinimas", bet kiekvienas žmogus tai atranda tada kai jam ateina laikas, o kai kas ir visai neatranda...
    Bet mes atradom, o tai labai labai labai džiugina :D ir džiugina tavo skrebukai :)
    Labai dažnai iš to, kokias spalvas naudoja skrebukė, galima spręsti ką ji augina: mergaites ar berniukus. Pas tave to nėra. Labai džiaugiuosi ryškėjančių asmeniniu bruožų paketėliu :D
    Linkiu sėkmės, albumas tavo vaikams bus labai informatyvus, asmeniškas ir tikiu, padės eiti gyvenimo keliu... gal kartais net padės atsakyti į svarbius klausimus ar priimti sunkius sprendimus. Skrebinimas tam ir skirtas - padėti pasakyti tai, ko šiaip gyvenime gal nemokėtume ar nespėtume :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Neapsakomai apsidžiaugiu kada skrebukėm skrebo paskirtis "subręsta," nuo išcackintų nuotraukų apipavidalinimo link asmens istorijos įamžinimo žodžiais, simbolika, patirties pasidalinimu su sekančia karta.
    Šis skrebukas, iš dainos žodžių sprendžiu, kad gana rimta tema. Bravo kad nebėgi nuo sunkesnių temų...žaviuosi ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dėkui merginos, ne be jūsų pagalbos tas supratimas ir atėjo. Yra trys skrebukai be aprašymų ir 3 jau su :) ankščiau atrodė kad aprašymas tiesiog neįsipaišo į bendrą vaizdą, dabar be aprašymo skrebukas atrodo betikslis... Šis skrebukas turi tagiuką, kur parašytas pakankamai ilgas laiškas MB. Jis net nori įsirėminti ir darbe pasikabinti :) na, nežinau ar aš sutiksiu..

    AtsakytiPanaikinti