2010 m. spalio 25 d., pirmadienis

Jaukus lizdelis


Taip jau nutinka, kai du šeimoje fotografuoja nebėra šeimyninių foto. Vieną kartą sugalvojom pažaisti su štatyvų ir to pasekoje turim jaukia, linksmą šeimyninę nuotraukėlę :)

Šis skrebukas darytas pagal schemą:


Pataruoju metu labai pamėgau Basic Grey ir Coredination popieriukus. Juodi paspartukai iš coredination Magic black kolekcijos. Jie buna visiškai juodi, bet kai pašveiti, sulankstai ar suglamžai, išlenda pasislėpęs atspalvis. Lizdelis simbolizuoja jaukumą ir saugumą. Dvi plunksnelės - tėvelius, o upiniai perliukai (pasinaudojau Irmos idėja) esamas ir laukiamas atžalėles.

5 komentarai:

  1. Tebegyvuoja lizdukai su perliukais :)...džiugina mane juos matyti ir kitų skrebukių darbeliuose ;)
    Miela nuotrauka, tekstas už širdies griebiantis.
    Subjektyviai čia pavarysiu, bet...3 paspartukai ir visi juoda spalva...hmm... Aš būčiau ėmus spalvas iš raštuoto BG kad truputėlį labiau paįvairinti ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Turėjau nuo ko užsikrėsti lizdukais ;) ta juoda gi nėra juoda, dėl to ir neišsigandau jos. ir taip pagrindui pasirinkau drąsų popieriuką, tai dar labiau primaginti nesinorėjo, kad neužgoštų nuotraukos

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jaukus darbas. Labai patinka tie juodi paspartukai, jie priduoda gilumo ir zvilgsni itraukia vidun, lyg i namu vidu. Bent jau nuotraukoje jie net nesa ivairius atspalvius.
    Cia gal tik mano poziuriui, norisi uzrasa laubiau i vidu pastumti ir lizdeli labiau ant paspartuko uzdeti, plunksneles biskeli pasimete fone;) nekreip demesio i si komentara ;)
    Siaip kiek maciau lietuvaiciu darbus,net is paciu drasiausiu nelabai kas skrebina savo visa seimyna. Labai dziugu uz tave, nes tai istirko graziausia ir brangiausia, ka mes turime :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man labai patinka šitas skrebukas toks, koks yra :) patinka, kaip tu moki dirbti su tamsiais popieriais. Ir ta juoda pas tave ne tokia jau juoda :) Ir nuotrauka tokia šilta... Žodžiu, labai gražu.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ačiū merginos :) Faktas kad ta juoda ir nėra juoda, gerai pašveičiau su švitriniu ir išlindę trys atspalviai, kiekvieno popieriuko skirtinga

    AtsakytiPanaikinti