2011 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

Advento kalendorius

Liko viena diena prieš Advento kalendoriau "atidarymą"...
Šiais metais sumeistravau net du. Pradžiai pristatysiu skirtą darželiui. Paprastutis, kuklutis, bet man labai mielas. Tiesiog apskritimuose ant vokų priklijavau skaičiukus ir po medinį lipduką. Raudoni vokai darbo dienos, balti savaitgaliai. Na ir be abejo, didžiasias šventes papuošiau, nors eiliniai savaitgaliai liko pliki :)

2011 m. lapkričio 23 d., trečiadienis

Kaltės išpirkimas arba Kalėdiniai atvirukai

Jaučiuosi prasikaltusi, labai retai papildau blogo įrašus. Bet neišsigąskit darbuojuosi išsijuosusi. Tik dėl laiko stokos blogas ilsisi. Aš - ne :) Šį kartą su atvirukais. Net pačiai keista, kokia virtinė paskutinių įrašų tik su skrebukais. Atrodo kad tik skrebinu :) Deja ne, daugiau laiko skiriu atvirukams. Nors tikrai norėčiau kad būtų atvirkščiai..







Mane pakerėjo šitas štampukas (jei kas pageidaujate galėsiu užsakyti ;)), tad tokių atviručių tikrai daug prištampavau :) Visos padengtos skaidžia blizgia embosinimo pudra. 


Turiu keliatą rašalų, kurie labai savo principu panašūs į Distress rašalus, bet jie atsparūs vandeniui. Šioje atvirutėje norėjau pavaizduoti snigimą ir apipurškiau su Glimer Mist Dazzling Diamonds. Rezultatas gavosi įspūdingas.



Šis rėmelis darytas su Distress. Kadangi jis neatsparus vandens pagrindo priemonėms - apipurškus su Glimer Mist Dazzling Diamonds rašalas pasiliejo. To ir tikėjausi, tiesiog norėjosi skirtingų efektų.



Ir pabaigai. Darželiui gaminome su dukryte snaiges, čia viena iš jų, iš popierinių rankšluosčių ir tualetinio popieriaus viduriukų :)