2011 m. gegužės 17 d., antradienis

Keliatas atviručių

Ir vėl šį kartą temų kratinys. Viskas kas dar nerodyta.
Pora vestuvinių:




Ir keliatas gimtadienio ir vaikiškų:








2011 m. gegužės 15 d., sekmadienis

Seku seku pasaką/ Konkursas Stuck?!

Šis darbelis darytas pagal Stuck?! konkursinę schemą:
Pastaruoju metu nesidėlioja darbeliai taip greitai kaip norėtųsi. Prie šio rymojau tris dienas, vis atrasdama kokią naują detalę panaudojimui. Išsikirpau iš storo kartono knygos trafaretą ir gerą parą vis pribėgdama dėliojau, ar jis man pakankamo dydžio ir formos. Galiausiai susigyvenau ir perėjau prie sekančio etapo. Mintis buvo atkartoti senos, nuotraukoje atvaizduotos, pasakų knygos elementus. Sunkiausia užduotis - iš kur gauti natūraliai pasenusių knygos lapų. Vyras griežtai šį kartą pareiškė, kad jokios istoriškai brangios pasakų knygos neleis niokoti:) Pasiraususi tarp senų knygų, radau 1984 m Šeimos kalendorių ir man akys nušvito, kad nereikės pačiai sėdėti, sendinti arbata ar rašalu naujų lapų. Susiradau neįkyrią temą apie tų laikų madas ir iškarpiau lapukus. Sekanti pakankamai sunki užduotis pasirodė kartonines raides apklijuoti tais pačiais senais popieriukais, bet su dukrytės pagalbą mes ir šia užduotį įveikėm :) Gėlytes susukau iš atraižų parsineštų is penktadieninio vilniečių skrebintojų susibėgimo. Knygos skirtukas su žuvele nusegtas nuo didelės dekoratyvinės savaržėlės buvusios ant dukrytės tašytės. Knygos lapai nėra pilnai priklijuoti prie paviršiaus ir po jais slepiasi trumpas aprašymas apie dukrytės megstamas pasakas ir kaip mes jas kiekvieną vakarą skaitom. Išsitraukia tuo pačiu skirtuku. Tik kad nenufotografavau.
Kaip visada - visokios pastabos laukiamos;) Ir džiaugiuosi turėdama svečių.

P.S. Gal arbatos prie savaitgalio skaitinių?:)




Pagrindinis lapas: Upsy Daisy Designs, Everlasting Beauty - Devoted.
Po gėlytėmės slepiasi ne toks ryškus Rub-ons baltas lipdukas. Basic Grey Sultry ornamentai.
Cooredination įvairių spalvų lapai.Vinukai: Basic Grey Cupcake ir Sugared.

2011 m. gegužės 6 d., penktadienis

Abipusis atsakas

Pastaruosius skrebukus puošia Laukinesfoto darytos nuotraukos. Na ir susitarėm, kad jos nuotraukų diskelius slėps mano daryti CD vokeliai.
Štai pirmi bandymai. Šių darbelių nuotraukos irgi darytos jos ;)










2011 m. gegužės 5 d., ketvirtadienis

Sapnuose / in a Dream

Žinokit, nepatikėjau ir pati, gėlių kiekis net pačią nustebino:) Kol dariau dukrytei, gelių nebuvo, gimė sūnus - pradėjo traukti žiedai. Iš ties, kas gali suprasti moteris?...
Skrebukas darytas pagal The Color Room spalvų paletę:




Visos medžiaginės gėlytė susuktos iš juostelių.
All big flowers are made from ribbons.

Džiugu kad apsilankėt /thanks for visiting

2011 m. gegužės 3 d., antradienis

Once Upon A ...Sketch May 1st Challenge

Praleidau vieną konkursą, tad pilna įkviepimo pradėjau su trečiuoju. Juokiausi, kad skrebinimas tiek pat malonumo suteikia kaip ir kūdikėlio šypsena :)
Šis darbelis darytas pagal Once Upon A ...Sketch schemą:

Šiame darbelyje panaudojau nemažai simbolių. Visų pirma verčiami lapai. Jau kiek paaugusios su savo charakteriu ir pradėta rašyti istorija - dukrytės rožinis lapas. Po juo slepiasi, dar mums nepažintas, naujos besibeldžiančios gyvybės žydras puslapis.
Paskutinės nėštumo savaitės buvo pilnos įvairių emocijų, kurias aprašiau kitoje skrebuko pusėje, o čia pateikti tik esminiai žodžiai.
Nuo nėštumo pradžios buvau įsitikinusi, kad termino nesulauksiu, tad artėjimas prie nustatytos datos kiekvieną dieną buvo vis sunkesnis. Laikrodukas be rodyklių simbolizuoja laiką, kurio negalima nuspėti.
Augantis augalas - naują gyvybę, augantį nekatrumą, kokį žiedą mums padovanos likimas.
Tinkleliai - mamos rūpestį ir norėjimą apsaugoti savo atžalas nuo gyvenimo negandų, stresų ir pan. Labai neramu buvo kaip dukrytė priims brolį, ar saugos jį ir mylės? Kaip susitaikys su savo nauja role šeimoje? Iš kitos pusės - norėjosi kuo ramesnio nėštumo, apgaubi sūneli dar iščiose meile ir gerom emocijom. Deja, dėl tam tikrų aplinkybių tai sekėsi labai sunkiai. Sunki dukrytės liga, kiti gyvenimiški rūpesčiai privesdavo prie to, kad tik dienos pabaigoje pervargusi prisimindavau jog laukiuosi. Tad tokia mano būklė dar labiau augino neramumą kaip tai paveiks mažiuką ir meilę naujai atžalėlei...

Nuostabios nuotraukos darytos fotosesijoje pas "Laukinės foto".

I have used lots of symbols in this LO. The first page is started story of daughters life, the second one is for the son, plane and blue , we were going to meet soon.
Last weeks of pregnancy were filled with growing different emotions. The name of the LO is GROWING and in journaling spot I wrote the main words to describe the feelings and things that were growing. Like GROWING belly, expectation, impatience, baby, family, love, happiness, intimacy, relation. On the other side of LO all this are written in more details.
From the very beginning of the pregnancy I was sure enough to see my baby few weeks earlier than the planed birth date. This made me feel impatient when the planed date was close enough. The clock without "arrows" symbolizes unpredictable time.
The plant is new life and growing uncertainty what kind of bloom it will give to us.
The grid is like mothers care to protect my child from the rest of the world. I was uncertain, how will the daughter handle the new role in the family, how will she behave with the brother. On the other hand i was willing to protect the baby from the stress I faced with in the end of pregnancy.


Labai pamėgau Basic Grey Fibers, tad iš jų padariau 3 mielas ir šiltas gėlytes.
I love Basic Grey fibers, so little cute flowers are made from them.


Ačiū kad užsukot / thanks for visiting

2011 m. gegužės 2 d., pirmadienis

Tu mano mylima močiutė / The Grandma I love

Žiūriu ramus ir nedarbingas atrodo buvo balandis. Nors ne visai taip ;) darbavausi, tik nerasdavau laiko forumams, blogams ir konkursams. Pamažu sukelsiu ką padariau, pažadu :)

Per velykas važiavom pas vieną iš mano vaikų močiučių. Ir su dukryte nusprendėm padaryti atvirutę ir skrebuką. Gaila, dukrytės pirmo atviruko nenufotografavau, bet niekur nedings, seneliai tikrai tokį turtą išsaugos. O čia mano darbelis nuo dukrytės močiutei:



Pagrindo popierius dvipusis: Fancy pants designs, Wildheart, Blossom (greit bus skrebink.lt ;))
Melsvas popierius: DCWV, The Garden Party kolekcijos
Skylamušis: Xcut, Border punch, Heart
Raidės: Basic Grey Sugared alphabet stickers
Tagiukas: Basic Gray, Lucky tags
Vinukas žalias: Basic Grey Sultry kolekcijos
Vinukas raudonas: Papermania
Gelytė: padariau iš Basic Grey Vagabond fiber rinkinio
Štampukas: neperseniausiai vilnietės buvom susibėgusios į susitikimą štampavimo tema. Daug neprisigaminau, su mintimi, kad paskui pusfabrikačiai užsimeta kur ir lieka nepanaudoti. Ha, šį kartą jau didžiąją dalį sunaudojau :) Kiek žinau, štampukas Artmanijos gamybos - lietuviškas :)